"Belle View 2" е наскоро построен тризвезден четириетажен хотел, разположен в непосредствена близост до "Belle View 1". Уютът и удобството, които ще намерите тук, са като в първия хотел, даже и мааалко повече.

Хотелът разполага с ... двойни стаи с тераси, оборудвани с хладилник, телевизор, телефон и Wi-Fi мрежа. Достъпна е услугата рум сервис. Санитарните възли са с душ кабина и са самостоятелни към всяка стая. Децата могат да се разположат в детски кошари, които се поръчват допълнително. Според желанието на гостите, настаняването може да бъде единично, двойно, тройно или четворно.

Рецепцията е на Ваше разположение 24 часа в денонощието. Лобито работи след 17h. Стилният му интериор създава подходяща атмосфера за Вашия отдих или за среща с приятели на по чаша питие.

За да се забавляват и малките гости, хотел "Belle View 2" също разполага както с детски басейн, така и с детска площадка и занималня.

Фитнесът, паркингът, сейфът и колите под наем, са парченцата от пъзела, които премахват и последните грижи и създават представата за идеалната почивка.

Остава Ви само да решите как да протече ваканцията Ви - на плажа, на спокойствие в хотела, с игра на джаги и билярд, с шопинг в центъра на курорта, или пък с атракции като сафари и разходка с яхта. А защо не и да опитате от всичко - хотел "Belle View 2" Ви дава тази възможност!